За нас

Сайтът ProTime-Bg.com е специализиран онлайн магазин за продажба единствено на оригинални часовници с гарантиран произход. Вече 12 години от своето основаване сме придобили опита и компетентността в часовникарския бранш, за да предоставим на клиентите ни безупречна услуга по консултиране и доставката на техния нов часовник.


Всички марки часовници, представени в сайта ProTime-Bg се доставят от официалния вносител на съответната марка, в оригиналната си кутия, заедно с всички прилежащи документи към модела като упътвания и сертификати (ако има такива), както и надлежно попълнена гаранционна карта към часовника, която при повечето марки най-често е международна.


Всеки часовник, предлаган от ProTime-Bg.com, без значение от стойността му, е с безплатна доставка за клиента, като тя може да бъде до посочен адрес или офис на куриерска фирма. При доставка всеки клиент има опция за предварителен преглед (възможността пратката да се отвори преди заплащане и да се провери дали часовникът отговаря на поръчания модел, както и дали всичко е наред с него).