Как да поръчам

Поръчката в онлайн магазин ProTme-Bg.com е изключително опростена, без досадни регистрации и нежелани съобщения.


След като вече сте избрали вашия нов часовник и сте се запознали с неговите характеристики, кликнете върху червения бутон "Поръчай", намиращ се под снимките на продукта. Системата зарежда допълнителна страница със снимката на избрания часовник и неговата цена. Малко по-надолу ще видите бланка, в която трябва да попълните вашите имена, град, адрес и телефонен номер за контакти. Ако желаете пратката да бъде доставена до офис на куриерска фирма, това може да впишете в полето "адрес" или като коментар в долното поле. Ако имате някакви допълнителни въпроси по доставката или характеристиките на часовника, може да отправите това в полето "Коментар".

След като се уверите, че всичко е коректно попълнено, може да преминете към финализиране на вашата поръчка с натискане на червения бутон "Потвърждение", намиращ се най-отдолу на бланката. Ще получите съобщение за успешно направена поръчка и наш служител ще се свърже с Вас в най-кратък срок за потвърждение на поръчката и уточнения, ако има такива.


Срокът за доставка на поръчан часовник е от 1 до 2 РАБОТНИ ДНИ. Доставката е винаги безплатна за клиента, без никакви скрити допълнителни разходи и такси, заплаща се единствено стойността на продукта, която е крайна. Всички цени в сайта са с включено ДДС. Сумата на часовника се заплаща на куриера при доставката, след предварителния преглед на пратката.


Всички клиентски данни, необходими са поръчката и доставката на часовници, са конфиденциални и нямат да бъдат използвани за други цели. Регистрирани сме в Комисия за защита на личните данни под Идентификационен номер 424066


Доставката на часовници се осъществява единствено на територията на България.


Закупен часовник може да бъде върнат в срок до 14 работни дни от датата на получаването, ако не е използван и носен, разпечатан, с нарушен търговски вид, да няма следи от употреба и при всички други условия по чл.50 от Закона за защита на потребителите. Куриерската услуга по връщането на часовник е за сметка на купувача!


Всички часовници, поръчани в сайта ProTime-Bg.com, се доставят в оригиналната си опаковка и с попълнена гаранционна карта, съдържаща информация за референтния номер на часовника, датата на покупка и печат.